FreakOut festival 2016

DSC_2375

10 jun FreakOut festival 2016

FreakOut festival 2016 er slut og vi havde en fantastisk dag.

Stemningen var i top, vejret var med os og alle kom hjem med en super oplevelse. Vi var 350 deltagere hvoraf 150 var inviterede samarbejdskoler, vi har efterfølgende samlet nogle af deres kommentarer:

 

“Super velorganiseret arrangement. Meget meget festligt og vildt skørt på den fede måde 🙂 Alle var i højt humør – både børn og voksne, masser af gode grin og sjove skæve oplevelser. Maden var lækker og der var tænkt på alt – et helt igennem godt og tjekket arrangement vi meget gerne vil være en del af igen til næste år. Tak for indsatsen og invitationen.”
De bedste hilsner fra børn og voksne på Skolen ved Nordens Plads

“Tusind tak for en helt fantastisk dejlig dag på FreakOut festival.

Det var veltilrettelagt med skøn underholdning og fantastisk mad. Det klappede ned til mindste detalje!Der var tænkt på alt fra fantastiske scener ned til fri solcreme.Vores elever havde en skøn dag, og vi voksne nød at se en skole, hvor alle var entusiastiske og ydede deres til at alt fungerede perfekt. 

I disse overdrevne inklusionstider, hvor politikerne tror, at alle kan og skal inkluderes i folkeskolen og have samme tilbud, var det skønt at se at I, (som vi) ved, at lige vilkår ikke betyder ens vilkår. Det er utroligt vigtigt, at vi laver nogle festivaller o.a., hvor vore unge kan have deres egen skønne subkultur, og hvor vi kan udnytte de helt specielle kompetencer, som vore elever har, til at skabe liv og fest……Kan vi forestille os almindelige unge kan lave noget lignende? Kan almindelige unge slå sig løs på den måde og have “en fest”,  uden de skal drikke sig mod til? Det tror jeg næppe. I dag var stemningen i top fra første sekund! Jeres cirkus forestilling var fantastisk. I formåede at se elevernes små individuelle kompetencer, og udnytte dem! Det var så fint og sjovt!

Vi glæder os til fortsat at være en del af Freak Out, og siger MANGE TAK for i dag. Det var SÅ fedt!!!!!”

På alle fra Sydbyskolens vegne sendes kærlige hilsner

No Comments

Post A Comment

Jeg er elev
Jeg er..