DSC_8642

02 nov Operation Dagsværk 2016

Operation Dagsværk i Kariseorganisationen – Karise Karma 2016

Onsdag den 2. november 2016 deltager Karise Efterskole og Kariseuddannelsen igen i år i Operation Dagsværk. Det er anden gang at eleverne på Karise Efterskole og de studerende på STU Kariseuddannelsen skal i arbejdstøjet og ud og arbejde for et godt formål. I år går pengene til at skabe uddannelse og jobs for de unge mayaer i Guatemala. Rigtig mange unge opgiver livet i Guatemala og forsøger at nå til USA som illegale indvandrere, hvilket oftest ender som et decideret mareridt. Operation Dagsværk prøver at hjælpe de unge, så de kan realisere deres drømme i deres eget land og det er vi rigtig glade for at støtte og være en del af.

Karise Efterskole er den eneste efterskole hvor eleverne har særlige læringsforudsætninger der deltager i projektet, hvilket vi selvfølgelig også er stolte over. Projektet har rødder i en medborgerskabstanke som handler om at styrke vore unge mennesker i at blive myndige og aktive borgere i deres eget samfund. Missionen er dels at få vore unge til at bidrage til andre unges udvikling gennem deres donation til Operation Dagsværk, men også at give noget tilbage til Karise og omegn. Vi kalder det KARISE KARMA!

Projektet skal overordnet set gå på tre ben:

  1. KARMA CAFE – En café som er åben fra kl. 10 – 12 for borgere I Karise og omegn. Kom og få en kop kaffe og et stykke kage.
  1. CLEAN KARISE – En oprydning og rengøring af Karise by – et team der samler skrald, flasker, skodder, vasker byskiltene, etc.
  1. STREETART GUATEMALA – Et kunstprojekt på plænen foran Kulturhuset Leopold; vi laver bekymringsdukker og vægmalerier inspireret af Guatemala.

Alt i alt var det en helt fantastisk dag, hvor vi fik samlet rigtig meget skrald fra byen, fik snakket med en masse naboer der kom på besøg i Karma Cafeen og lavet et rigtig sjovt kunstprojekt som kommer til at pynte på skolen de næste år ;)

No Comments

Post A Comment

Jeg er elev
Jeg er..